Revision Valmennus Oy

Panosta hyvinvointiin
se on paras päätöksesi 

Revision Hyvinvoinnin Verkkokoulu

Tarjoamme verkkokoulussamme valikoituja, ajankohtaisia kursseja, joiden avulla saat sytykkeitä ajatteluusi, voit syventää ymmärrystäsi hyvinvointisi ja henkilökohtaisen kasvamisen tueksi ja joiden myötä aukeaa mahdollisesti uusia oivalluksia ja kehityskohteita. Verkkokoulustamme löydät kaikkein suosituimmat luentomme, koulutuksemme ja verkossa tapahtuvat valmennuksemme, jotta voit opiskella ne Sinulle parhaiten sopivaan aikaan.

 

Verkkokoulumme sisällöt nojaavat tekijöiden omaan tutkimustyöhön ja asiantuntijuuteen sekä laajemmin punnittuun ja tunnustettuun tietoon. Käytämme runsaasti käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviä ja samaistuttavia esimerkkejä ja avaamme ammatilliset termit. Puhumme siten tutkimustiedosta kokijan äänellä ja sanastolla. Olemme valinneet teemamme sen perusteella, mitkä asiat tuottavat Sinulle mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman hyödyllistä tietoa aiheista, joista harvemmin on verkkokouluja tarjolla. Käytämme mielellämme jatkossa myös muita asiantuntijoita kouluttajina, jotta aihepiirimme laajenee.

Tarjoamme syksyllä 2020 seuraavat ilmaiset videot matalan kynnyksen tutustumisen mahdollisuutena.

 

  1. Organisaatio jäsentensä tukena vai rajoitteena: kestävän menestyksen avain
  2. Traumaymmärrys kansalaistaidoksi

 

Ilmaiset videot ja maksulliset kurssit löydät verkkokoulustamme.  Ilmoittaudu sähköpostilistallemme niin ilmoitamme sinulle kun kurssit tulevat tarjolle.

Sähköpostiosoite:

info@revisionvalmennus.fi

Y-tunnus 3141522-5