Revision Valmennus Oy

Panosta hyvinvointiin
se on paras päätöksesi 

Liveintensiivit

 

Liveintensiivit ovat pienryhmälle toteutettuja verkkovalmennuksia, joissa on selkästi rajattu aihe. Liveintensiivissä käsitellään aihetta syvemmin yhdessä keskustellen, saat lisää tietoa aiheesta, voit kysyä tarkentavia kysymyksiä ja saat käytännön vinkkejä tai harjoituksia asian ratkaisemiseen. Hintaan sisältyy myös harjoitusten kirjalliset ohjeet.

 

Liveintensiivin aiheena voi olla esimerkiksi traumaoireiden vakauttavat harjoitukset, ylivireystilan ja triggereiden tunnistaminen ja taltuttaminen, lapsi triggerinä, turvallisuuden ja ennakoitavuuden vahvistaminen arjessa, miten käsittelen asiaa x lasten kanssa, miten rajaan hankalia ja energiaani syöviä ihmisiä tai jotakin muuta vastaavaa.

 

 

Miten liveintensiivit järjestetään?

 

Live intensiivit kootaan asiakkaidemme esittämien toiveaiheiden pohjalta. Saatat esimerkiksi tunnistaa jonkin arkeasi selvästi rajoittavan tai haastavan ilmiön tai seuraat meitä sosiaalisessa mediassa ja jokin päivityksemme osuu selvästi aiheeseen joka tuntuu tutulta. Jos haluat, että järjestän aiheen ympärille liveintensiivin, lähetä minulle toiveaiheesi, nimesi ja yhteystietosi. Otan kaikki toiveet ylös ja kun saman aiheen toivojia on useampia, alan järjestää ryhmävalmennusta.

Käytännön toteutus

 

Kun useampi ihminen on kiinnostunut samasta teemasta, laitan sosiaalisen median tileillemme, yleensä tarinoihin, tiedon tulevasta liveintensiivistä. Jos ilmoittautuneita löytyy riittävästi, alan sopia iolmoittautuneiden kanssa sopiaa ajankohtaa valmennukselle. Usein valmennukset ovat arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Kun ajankohta on sovitu, kerään kakilta tapahtumaan osallistujilta etukäteen valmennukseen liittyvät toiveet ja kysymykset ja alan rakentaa sisältöä valmennusta varten.

Hinta

 

Liveintensiivin hinta on 20€ ja yhden valmennuksen kesto on n.2h

 

Laskutan valmennuksen etukäteen varmistaakseni, ettei ryhmää tarvitse perua viimehetkillä ja etten tee siten turhaa työtä.