Revision Valmennus Oy

Panosta hyvinvointiin
se on paras päätöksesi 

Valmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi paremmin 

 

Valmennus on keskusteleva prosessi, jonka aikana saat selkeyttä, rohkeutta ja voimaa haasteiden ratkaisemiseksi ja uuden suunnan löytämiseksi omassa elämässäsi. Emme milloinkaan käsittele valmennuksessa vaikeita traumaattisia kokemuksia vaan työskentely painottuu tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Saat myös aina käytännönläheisiä vinkkejä, harjoitteita tai kotitehtäviä tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Valmennuksen aikana opit tunnistamaan omia ajatus- ja tunnelukkojasi, jotka rajoittavat Sinua tällä hetkellä toteuttamasta sisäistä ääntäsi ja luodaan uusia vahvistavia ajatuksia niiden tilalle. Työskentelen kanssasi ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti traumasensitiivisellä otteella, joten turvallisuus ja luottamus ovat työssäni hyvin tärkeitä.

 

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin valmennus

Panosta itseesi, olet elämäsi tärkein ihminen!

 

Kun alat panostaa henkilökohtaiseen hyvinvointiisi, teet hyväksesi peruuttamattomia, parhaita mahdollisia investointeja, jotka maksavat itsensä takaisin moninkertaisina. Valmennuksessa saat itsevarmuutta, opit nostamaan elämänlaatuasi ja alat säteillä hyvää oloasi myös lähipiirisi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa löydät omat unelmasi, tavoitteesi ja oikean suunnan niiden toteuttamiseen. Opit luottamaan sisäiseen ääneesi ja saat tukea ja rohkeutta toimia sen mukaisesti. Sen myötä monet haasteetkin ratkeavat, osa lähes itsestään! Kasvat ihmiseksi, joka oikeasti olet ja olet vapaa elämään aivan itsesi näköistä elämää. 

Kuka Sinua valmentaa?

 

Olen Sanna Laine ja minulla on laaja ymmärrys hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä, kyky nähdä asiat isoina kokonaisuuksina ja taito keksiä innovatiivisia ratkaisuja erilaisissa haastavissakin tilanteissa. Teen työtäni sosiaalityöntekijän koulutuksella, huomioiden ihmisen ja tämän elämäntilanteen kokonaisuutena. Valmennuksessani yhdistyy korkeatasoinen ammatillinen osaaminen, joka on syntynyt monipuolisen koulutuksen ja työkokemuksen myötä sekä kokemustiedosta nouseva myötätunto ja ymmärrys. Erityistä osaamisalaani on vaikeiden kokemusten kääntäminen voimavaraksi ja ylisukupolvisten haasteiden ratkaiseminen, koska niistä minulla on monipuolinen teoriaosaaminen ja omakohtainen kokemus käytäntöön soveltamisesta.  Herkkyys, tarkka intuitio ja intensiivinen läsnäolo mahdolllistavat aidon kohtaamisen lisäksi myös sen, että valmennus muuttuu Sinun tilanteesi muuttuessa ja että osaan valita juuri Sinulle parhaiten sopivan lähestymistavan. Osaan tunnistaa vahvuutesi ja puhaltaa joskus piiloon jääneet vahvuuden kipinät roihuksi, jotta muutkin alkavat nähdä upeutesi. Valmennus ja käytettävät menetelmät räätälöidään aina Sinun tarpeiden mukaan.

 

Olen itse elävä esimerkki ihmisestä, joka osaa ja uskaltaa tehdä itsensä näköisiä ratkaisuja elämässä ja mikä parasta, osaan tartuttaa tämän rohkeuden ja taidon myös Sinuun! Lue lisää  Tietoa yrityksestä -sivulta

Valmennuksen toteutus:

 

Henkilökohtainen valmennus toteutetaan yksilöllisten tarpeidesi mukaan! Valmennuksessa keskitytään teemoihin, jotka elämässäsi kaipaavat nyt hiomista tai lähdetään tekemään kokonaisvaltaista elämänlaadun nostoa. Valmennus aloitetaan kartoitustapaamisella, jolloin Sinä saat kertoa tilanteestasi. Arvioit yhdessä valmentajan kanssa valmennuksen tavoitteita ja kestoa. Valmennuksessa edetään kuitenkin täysin Sinun tahtiisi! Valmennus toteutetaan ensisijaisesti videoyhteydellä. Halutessasi tapaaminen voidaan sopia myös Nokialla sijaitseviin toimitiloihimme.

 

Kartoituskäynti 90min, 95€

Jatkokäynnit 60min, 70e

 

Liveintensiivit

Ovat rajatun teeman ympärille rakennettuja verkkovalmennuksia pienryhmälle. Teemoina voi olla esimerkiksi traumaan, ylisukupolvisuuteen ja vuorovaikutukseen liittyviä aiheita. Liveintensiivit rakennetaan asiakkaiden omien kysymysten ja aikataulujen mukaan. Liveintensiivit ovat keskustelevia ja ratkaisukeskeisiä valmennuksia. Liveintensiiveistä tiedotetaan ensisijaisesti Instagram-tilillämme.

 

Hinta 30€/2h. Lue täältä lisää.

Sähköpostiosoite:

info@revisionvalmennus.fi

Y-tunnus 3141522-5

Valmennukseni sopii Sinulle, jos tunnistat elämässäsi erilaisia vaikeiden kokemustesi synnyttämiä tunnelukkoja, rajoitteita tai jos koet niiden hidastavan Sinua elämästä täyttä, onnellista elämää. Kaikissa valmennuksissani saat tutkimus- ja kokemusperäistä tietoa traumasta ja ylisukupolvisuudesta helposti ymmärrettävällä tavalla. Tiedon avulla Sinun on helpompi ymmärtää itseäsi ja suhtautua itseesi lempeämmin ja myötätuntoisemmin. Lisäksi opit erilaisia perustaitoja, joilla saat helpommin oman elämän hallintaasi, aina trauman vakauttavista harjoitteista ihan arkisiin lapsiperheen rutiineihin. Näiden taitojen avulla saat lievennettyä stressiä ja monia arkea kuormittavia haasteita. Lisäksi opit unelmoimaan ja toteuttamaan haaveitasi!

 

Toteutan valmennuksia henkilökohtaisena yksilövalmennuksina, pienryhmävalmennuksina ja pidempinä ryhmävalmennuksina. 

Sannan rohkaisevat sanat liikuttivat ja kannustivat. Valmennuksessa sain neuvoja, joilla elää omannäköistä elämää jatkossa, vielä vahvemmin ja luottaen herkkyyden voimaan. Sanna huomioi elämässäni vaikuttavia tekijöitä ja sain ohjeita ja ajatuksia mihin keskittyä. Koin valmennuksen selkeyttäneen ajatuksia ja sain myönteistä voimaa. Olo on itsevarmempi ja ymmärsin, että minulla on annettavanani paljon asioita myös muille ihmisille ympärilläni.."

Valmennukselta hain lähinnä vahvistusta ja voimaa päätöksilleni, jotka olin juuri tehnyt. Sain kuulla, että päätökset olivat jo pitkällä ja täysin oikeassa suunnassa. Mikä helpotus!

Olen ollut Sannan valmennuksessa yli vuoden. Ohjauksen ja valmennuksen alussa keskusteltiin paljon intuitiosta ja sain suoraan apua senhetkisiin valintatilanteisiin, laajemmista urapolkuvalinnoista konkreettisiin päivänpolttaviin haasteisiin. Vähitellen valmennuksen edetessä Sanna rohkaisi minua avaamaan yhteyden omaan sisäiseen totuuteeni. Tämä on tarjonnut konkreettista rohkaisua, luottamusta ja mahdollisuuden tehdä merkittäviä muutoksia omassa arjessa. Minulle nämä muutokset eivät ole tarkoittaneet suuria ulkoisia asioita (perhetilanteen muutosta tai muuttoa), vaan uusia tapoja toimia työssä ja perheen parissa, vapaana rasittavista raameista, liiallisesta miellyttämisestä tai pelon vuoksi tehdyistä päätöksistä.

 

Sannan valmennuksessa yhdistyy asiakkaan kohtaaminen, empatia ja tuki, kun sitä tarvitaan. Valmennus myös muuttuu ja kasvaa asiakkaan mukana. Emme ole toistaneet samoja asioita, vaan koen saaneeni valmennuksesta yhä enemmän sen edetessä. Suosittelen, jos uskallat kohdata itsesi ja tehdä kuin olet aina halunnut."

Nimim. Metsänkeiju merellä

Mirka

 

Rohkelikko

 

Mitä asiakkaamme kertovat

Olen erikoistunut seuraaviin teemoihin:

 

  • Haastavan ja kuormittuneen elämäntilanteen kesyttäminen - Visio elämänilosta ja keveydestä!
  • Vaikeiden kokemusten kääntäminen taakasta voimavaraksi -Visio vapaudesta ja voimavaroista!
  • Ylisukupolvisten haasteiden katkaiseminen -Visio lempeästä ja joustavasta vanhemmuudesta! 
  • Energiaa kuluttavien ihmisten ja asioiden kanssa toimiminen -Visio vapaudesta elää itsensä näköistä elämää!
  • Pysähtyneen elämäntilanteen kokonaisvaltainen laadunnosto - Visio kevyestä ja yltäkylläisestä elämästä!

Onnellinen

 

"Olin keskellä vaikeaa ja haasteellista avioeroprosessia, kun tulin Sanna valmennukseen. Koin elämäni olevan yhtä pyörremyrskyä ja jouduin toistuvasti henkisen väkivallan kohteeksi. Sain Sannan ohjauksella ja neuvoilla hyvin nopeasti oman elämäni hallinnan jälleen omiin käsiini, pystyin alkaa toimimaan omasta voimastani käsin ja vaikeat kokemukset alkoivat hellittää. Sain elämäni takaisin raiteille. Kiitos!"

Tulin Sannan valmennukseen elämäni suuressa taitekohdassa ja kriisissä. Olin epävarma ja peloissani oman tulevaisuuteni suhteen, enkä tiennyt mihin keskittyä tai mitä kohti suunnata. Omat unelmat tuntuivat kaukaisilta ja arki takkusi. Jo ensimmäisellä kerralla sain Sannalta selkeät ohjeet ja neuvot ja oma ymmärrykseni elämäni suunnasta ja tarkoituksesta vahvistui ja kirkastui. Ymmärsin miksi mitäkin haasteita sillä hetkellä koin, eivätkä ne tuntuneet enää tämän jälkeen ylitsepääsemättömiltä. Jouduin tekemään töitä omassa arjessani ja itseni kanssa, mutta tieto, että Sannan tuki on olemassa ja että tapaamme vielä useamman kerran, auttoi jaksamaan alun yli. Jokaisen valmennuksen jälkeen oloni oli selkeä ja kirkas. Tavoite, jota kohti menin, vahvistui jokaisen kerran jälkeen ja elämäniloni alkoi palautua ja arkeni tasaantua.

 

Elämäni on kokenut suuren mullistuksen vuodessa. Olen itkenyt paljon, tunteita läpikäynyt, mutta päällimmäinen tunne on kiitollisuus. En tiedä missä olisin ilman tätä prosessia ja Sannan apua ja tulkintoja. Kiitos! Voin lämpimästi suositella tätä jokaiselle, joka on jossain elämän taitekohdassa tai muuten elämä on kuin sumussa kulkemista tai tahtoo tutustua itseensä paremmin. Selkeys ja kirkkaus kuvaavat elämääni tänä päivänä. Ja tästä tunnen syvää onnea ja iloa!" 

 

Nainen 40v.

 

Oletko vielä epävarma sopiiko valmennus sinulle? Soita tai laita viestiä niin pohditaan asiaa yhdessä!

Sanna Laine 04578348114

Jos sivun asetukset menevät sekaisin, ole hyvä ja vaihda selainta niin vika korjaantuu. Kiitos paljon.